Postinlajittelukaapilla

 

PLFI Finland, johtava itsenäinen valmiiksi asennettujen postilaatikoiden toimittaja, sai päätökseen 32 vaakayksikkörivistön postinlajittelukaapin toimituksen ja asennuksen Helsingin Olympiastadionille.

Kun Stadion kääntyi PLFI:n puoleen etsiessään mittojen mukaan tehtävää postinlajittelukaappia, heillä oli erityisiä vaatimuksia mielessään. He halusivat minimalistisen, nykyaikaisen postilaatikon, joka istuisi siististi kaarevaa seinää vasten tinkimättä yleisestä muotoilusta. He etsivät myös täydellistä projektinhallintaa, mukaan lukien suunnittelu, toimitus ja asennus.

PLFI oli iloinen voidessaan auttaa, ja suoritettuaan täydellisen kartoituksen paikan päällä hankkeen toteutettavuuden selvittämiseksi, tiimi mittasi tilan ottaen huomioon julkisivun kaarevuuden ja seinään asennetun patterin.

He päättivät, että postinlajittelukaapin tulisi sijaita vähintään 150 mm korkeammalla kuin patteri, jotta lämmitysjärjestelmä tai postilaatikot eivät vaarannu, ja valitsivat suositut IV345-postilaatikot täydentämään suojellun rakennuksen sisätiloja.

Työskennellessään arvostetuilla paikoilla, kuten Olympiastadionilla, PLFI keskittyy laatuun, estetiikkaan ja yksityiskohtiin. Tiimi teki tiivistä yhteistyötä Stadionin kanssa koko kunnostusprosessin ajan varmistaakseen, että asennetulla postinlajittelukaapilla oli vaaditut puhtaat linjat ja nykyaikainen viimeistely, samalla kun se pysyi uskollisena alkuperäisen rakennusmuotoilun suhteen.

Minimalistisen muotoilunsa ja selkeän ovensa ansiosta IV345-postilaatikko oli itsestään selvä valinta tähän projektiin. Sen litteä muotoilu mahdollistaa postilaatikon noston missä tahansa ympäristössä, kun taas sen hienostunut turvasalpalukko yli 200 avainyhdistelmällä tekee siitä yhden markkinoiden luotettavimmista postilaatikoista.

PLFI IV345 -postilaatikossa on myös erilliset Perspex-nimikilvet yksilöimistä varten, leveä aukko, josta mahtuvat C3-kokoiset kirjekuoret ilman niiden taittamista tai taittumista, sekä selkeä postiluukun kansi, joka mahdollistaa postin turvallisen toimituksen ja säilytyksen. Eurooppalaisen standardin EN13724 sertifiointi täydentää viimeistelyn.

Sen lisäksi, että IV345-postilaatikko täytti kaikki Stadionin suunnittelu-, suorituskyky- ja tekniset vaatimukset, se sopi hyvin Olympiastadion-projektin budjettiin. Yli 20 vuoden kokemuksella alalta PLFI pystyi tarjoamaan Stadionille sen haluamat postilaatikot kilpailukykyisellä sopimushinnoittelulla ja toimittamaan projektin ajallaan ja budjetissa pysyen.

Vaikka PLFI asetti alun perin viiden viikon toimitusajan, se toimitti ja asensi 345 IV345-postilaatikkoa vain neljässä viikossa, ylittäen asiakkaiden odotukset. Tiimi saapui Helsingin Olympiastadionille varhain aamulla ja tiiviissä yhteistyössä isännöitsijän kanssa, nopeasti ja hiljaa työskennellen (niin hiljaa kuin mahdollista vasaraporalla betoniseinään!), kiinnitti seinäasennuksen kaarevaa seinää vasten.

Seinän säde oli paljon helpompi kohta prosessissa kuin olympiajuoksuradan sisäkaari, monimutkainen asennus vaati taitoa ja omistautumista. PLFI on ylpeä voidessaan olla mestari tilauspostilaatikoiden alalla, ja tämä projekti on yksi heidän ylpeimmistä saavutuksistaan ​​tähän mennessä!

Auttaakseen sinua seuraavassa projektissasi, PLFI ottaa mielellään vastaan ​​tiedustelusi sähköpostitse osoitteeseen info@postilaatikot.fi. Kuulisimme mielellämme sinusta.

Käy osoitteessa https://www.postilaatikot.fi/tuotteet/horisontaaliset-postilaatikot/