Meiltä löydät postilaatikkoryhmien lisäksi yksittäiset laadukkaat postilaatikot omakotitaloihin. Alapuolella oleva valikoima postilaatikoita esittelee joitakin parhaimman laatuisia, saatavilla olevia yksittäisiä yksikköjä. Kaikissa tarjoamissamme postilaatikoissa on huomioitu erityisesti materiaali, tyyli ja turvallisuus.

Jos etsit laatikkoa, johon mahtuu postia ja paketteja, sillä aikaa kun olet töissä tai modernia postilaatikkoa, jolla varmasti erotut joukosta, meillä on täydellinen laatikko sinulle. Esimerkkeinä meidän lasinen postilaatikkomme, joka on varustettu ruostumattomalla teräs rungolla ja vahvistettulla lasiovella on ideaalinen niille, jotka haluavat trendikkään yksikön. Tai itseseisova pakettilaatikkomme on yksi suurimmista yksiköistä saatavilla ja se on varastettu nerokkaalla luukulla varmistaen, että suuretkin paketit mahtuvat turvallisesti sisään.

Pakettilaatikko

(400 x 550 x 220mm lev., kork., syv.)

Palkintoja voittanut käytännöllinen ratkaisu suurien posti- ja pakettilähetysten vastaanottamiseen. Täydellinen niille talouksille, jotka haluavat tilata tavaroita netistä, mutta eivät halua odottaa koko päivaa sisällä paketin vastaanottoa varten.

Tämä lukittava pakettilaatikko kykenee vastaanottamaan maximissaan 360 x 210 x 95mm paketin.

Tulee valmiina viivakooditarralla, jonka tavarantoimittajat voivat skannata, kun ovat toimittaneet pakettisi. Eli tieto paketin saapumisesta välittyy omistajalle.

Saatavilla ainoastaan mustassa jauhemaalatussa värissä.

Moderni postilaatikko

(425 x 430 x 120mm lev., kork., syv.)

Toinen palkintoja voittanut postilaatikkomme. Moderni, tyylikäs läpikuultava ulkoasu. Sinulle, joka haluat erottua nykyaikaisella postilaatikolla. Käytetty korkea laatuisia ja innovatiivisia materiaaleja kuten: AISI316 ruostumatonta terästä, 6mm läpikuultavaksi karkaistua turvalasia, pyökkiä,  sekä rautaa.

Antibes – Trendikäs postilaatikko

Think outside of the box! Antibes postilaatikko on trendikäs sekä selvästi erottuva yksikkö. Sen linjat ovat silmää hiveleviä ja se on saatavilla neljässä puoleensa vetävässä värissä: hopeinen mustalla kuviolla, musta kultaisella kuviolla, korkealaatuisena hopeana tai tyylikkäänä satiinisena ruostumattomana teräksenä.

Keskikokoinen laatikko, täyttää EN13724 standardin eli voi hyväksya A4 postia ja säilyttää sen turvallisesti. Antibes on lukittava yksikkö ja tulee valmiina kahden avaimen kanssa.

Kyseisen laatikon koko on: 375 x 330 x 110mm (lev., kork., syv.). Tämä laatikko voidaan sijoittaa myöskin postilaatikko rivistöön. Ryhmätilauksesta alennus.

 alt=

Porto – Moderni teräksinen postilaatikko

Moderni teräksinen postilaatikko jauhemaalattuna valkoiseksi, tuoden hieman persoonallisuutta kotiisi. Tasainen etuosa ja pidennetty läppä antavat laatikolle nykyaikaisen lookin ja myöskin suojelevat sen lukkoa luonnonvoimilta.

Sen korkean kapasiteetin ansioista se voi vastaanottaa melkein minkä tahansa suuren kirjekuoren, sanomalehden tai katalogin. Se myöskin sisältää rajoittimen, mikä estää postia putoamasta postilaatikosta maahan postia noudettaessa.

Tämän laatikon mitat ovat 390 x 360 x 10mm (lev., kork., syv.), ja se täyttää en13724 standardin. Soveltuu postilaatikkorivistöön myös. Ryhmätilauksesta saatavilla alennus.

Toscana – Maalaismainen postilaatikko

Tämä viehättävä maalaismainen postilaatikko valmistetaan kovasta zintec teräksestä ja se maalataan hieman kuluneeseen mustaan jauheväriin. Suuren kapasiteetin ansioista se voi varastoida suuria määriä postia turvallisesti. Tämä lukittava yksikkö on varustettu saranoidulla katolla, sallien helpon postin toimituksen ja on täydellinen talonomistajalle, joka etsii perinteistä postilaatikkoa.

Tulee chrome lukolla ja kahdella avaimella varustettuna.

Utrecht – Seinään kiinnitettävä postilaatikko

Seinään kiinnitettävä Utrecht postilaatikko on ultra modernilla tyylillä varustettu, mikä luo hyvän kiintopisteen. Sen puhtaat ja virtaviivaiset linjat on valmistettu satiinisesta (harjatusta) ruostumattomasta teräksestä. Kaareutuva eteenpäin taipuva katto avautuu ylöspäin, paljastaen postilaatikon sisustan. Korkean kapasiteettinsa ansioista tämä postilaatikko voi vastaanottaa useita lähetyksiä turvallisesti.

Postilaatikko täyttää EN13724 standardin. Kyseinen laatikko on erittäin hyvin korroosiota vastustava ja se on valmistettu AISI304 ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty sormenjälkiä hylkivällä lakatulla pinnalla.

Tulee valmiina kahden avaimen kanssa.

Amarillo – Perinteinen Amerikkalaistyylinen postilaatikko

Amarillo postilaatikko on perinteinen Amerikkalaistyylinen postilaatikko, mikä valmistetaan kovasta alumiinista ja se on hyvin korroosiota kestävä. Laatikon mitat 170 x 220 x 475mm (lev., kork., syv.)  ja sen korkean kapasiteetin ansiosta se voi vastaanottaa monta päivittäistä lähetystä kuten suuria kirjekuoria, sanomalehtiä sekä katalogeja.

Tämä yksikkö ei sisällä lukkoa.