Tervetuloa postilaatikot.fi:hin

Postilaatikot.fi on yritys, jonka yrittäjä on Suomessa perheensä kanssa asuva englantilainen. Olen toiminut menestyneen postilaatikkofirman myyntipäällikkona vuosina 2001-2009 ja sain paljon kokemusta ja tietoa Euroopan postilaatikkomarkkinoista. Kun työskentelin alan suurimpien toimijoiden kanssa, opin nopeasti mitkä valmistajat tarjosivat tuotteita hyvään hintaan, mutta tinkimättä laadusta.

Haluan tarjota myös asiakkailleni Suomessa hyvää laatua, kohtuullisin hinnoin sekä taattu tehokas toimitus.

Suurin osa meidän tuotevalikoimastamme on tarkoitettu koottaviksi postilaatikkoryhmiin ja tämä on minun erikoisalaani. Olkoonkin pieni ja uusi markkina-alue Suomessa. Tarjolla on kaikkea budjettiyksiköista aina EN13724:2013 standardin täyttäviin yksiköihin sekä puisiin sisätila – postilaatikoihin, jotka ovat Postilaatikot.fi:n erikoisuus.

Postilaatikot.fi tarjoaa myöskin jotakin erilaista, kun puhutaan yksittäisistä yksiköistä omakotitaloille. Tarjoamme budjettilaatikoita, tyylikkäitä keskihintaisia laatikoita, sekä erittäin tyylikkäitä lasisia laatikoita niille jotka haluavat erottua joukosta.

Tiedustelut & tilaukset

”Anteeksi en puhu suomea”

Yritän opetella suomen kieltä, mutta perhe- sekä työelämä ovat jättäneet minulle hyvin vähän vapaa-aikaa opiskeluille. Suomalaiset puhuvat myös hyvää englantia ja siten olen päässyt hyvin eteenpäin.

Postilaatikot.fi:ssä otamme vastaan sähköpostitse tiedustelut ja tilaukset sekä suomeksi että englanniksi. Mikäli kuitenkin haluat keskustella tilauksestasi puhelimessa, voin tässä vaiheessa valitettavasti keskustella kanssasi ainoastaan englanniksi. Meille on tulossa suomenkielinen asiakaspalvelu puhelimitse.