iLOQ yhteensopivat postilaatikot postilaatikot.fi:sta

Postilaatikot.fi on Suomen johtava valmiiksi koottujen postilaatikkojen toimittaja kerrostaloihin ja monikäyttökohteisiin.

iLOQ -postilaatikko valikoimamme on suunnattu rakennuttajille ja muille toimijoille. iLOQ -postilaatikko auttaa kuluttajia suojaamaan identiteettiään pitämällä postit ja viestit turvassa. iLOQ digitaaliset lukitusjärjestelmät sopivat erinomaisesti kerrostaloihin, opiskelija-asuntoihin, kouluihin, sairaaloihin ja toimistoympäristöihin. Nämä huippuluokan tietoturvalla varustetut postilaatikot voivat vähentää jälkivarkauksien riskiä asuin- ja liikerakennuksissa.

 

Mikä on iLOQ?

iLOQ on uusimmalla tekniikalla varustettu digitaalinen lukitusjärjestelmä. Toisin kuin perinteiset postilaatikoiden lukot, se käyttää kineettistä energiaa akkujen tai virtalähteiden lukitsemiseen ja avaamiseen, ja koko järjestelmää voidaan hallita turvallisen pilvipohjaisen alustan kautta.

 

43 kpl H300-2 iLoq postilaatikot

 

Yksi iLOQ-yhteensopivien postilaatikoiden määrittämisen monista eduista on se, että voit helposti rajoittaa kadonneiden tai varastettujen avainten käyttöoikeuksia. Järjestelmänvalvojat voivat kirjautua sisään iLOQ-sovellukseen milloin tahansa rajoittaakseen pääsyä, ohjelmoidakseen uuden avaimen tai poistaakseen kadonneen avaimen järjestelmästä ja he voivat nähdä reaaliajassa, kenellä on käyttöoikeudet millekin alueelle.

 

Optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi iLOQ-avaimet ovat vahvasti salattuja, joten kopioiminen on mahdotonta, ja iLOQ-lukot luovat käyttölokin aina, kun joku yrittää päästä postilaatikkoon. Koska nämä lukitusmekanismit toimivat verkon ulkopuolella, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia sähkökatkoista. Lisäksi järjestelmänvalvojat voivat helposti hallita koko postilaatikkojärjestelmääsi älypuhelimesta.

 

Miksi sinun kannattaa valita Postilaatikot.f:n iLOQ-postilaatikot

Valikoimamme iLOQ-postilaatikot ovat luotettavia, edullisia ja johtavien turvallisuusstandardien (EN13724) mukaisia, joten ne ovat ihanteellinen valinta asuinrakennuksiin, kaupallisiin sovelluksiin, korkean vaihtuvuuden omaaviin opiskelija-asuntoihin, sekä julkisiin tiloihin, kuten kuntokeskuksiin ja kouluihin.

 

H300-2 iLoq postilaatikko

 

Ne tarjoavat tarvitsemasi suojauksen investoimatta kalliisiin laitteistoihin, ja voit mukauttaa niitä yksilöllisiin tarpeisiisi. Suurin osa postilokerovalikoimastamme voidaan määrittää iLoq- järjestelmän kanssa yhteensopivaksi, mukaan lukien suosituimmat postilaatikkomme, vaakasuuntaiset H260-1, H300-1, H300-2, H300-3 sekä pystysuuntaiset V260- ja V370-mallit, muiden joukossa.

 

Yli 25 vuoden kokemuksella postilaatikkoratkaisuja monipuolisiin projekteihin sekä tarpeisiin.

Meillä on tietoa ja asiantuntemusta, varmistaaksemme asiakkaidemme korkeat vaatimukset.

 

Ota yhteyttä jo tänään – myyntitiimimme on aina valmiina auttamaan sinua.

 

Lisätietoja iLoq-lukitusjärjestelmistä löydät heidän verkkosivuiltaan osoitteessa www.iloq.com

 

www.postilaatikot.fi

iloq @ postilaatikot.fi

040 775 0358