Postilaatikot.fi on johtava Espoossa toimiva riippumaton Pohjoismaiden ja Baltian maiden postilokerikkojen toimittaja.

Mitä tarkoitamme riippumattomalla? Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta ja tarjoamme AINOASTAAN postilaatikoita arkkitehdeille, urakoitsijoille, rakennuttajille, rakennusyhtiöille, asukasyhdistyksille ja suunnittelijoille. Olemme rakentaneet kattavan tietämyskannan globaaleista postilaatikkomarkkinoista. Toimimme suoraan kaikkialla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kauko-Idässä toimivien valmistajien kanssa, ja ymmärrämme, mitkä tuotteet edustavat parasta ratkaisua asiakkaidemme kannalta.

Olipa kysymys spesifikaatiosta, budjetista, arvosta tai helppoudesta, syvällinen tietämyksemme antaa meille mahdollisuuden tarjota ratkaisuja, jotka on räätälöity asiakkaidemme erityisvaatimuksiin.

H300-1 postilokerikko
(Vastaava Bobi DAD 110 postilokerikko)

Vähimmäisvakiovaatimukset

20 vuoden aikana olemme nähneet kaiken, kalliista erikoisviimeistelyistä kuten käsin patinoidusta antiikkipronssista Kauko-Idässä valmistettuihin pienen budjetin yksiköihin ja kaikkea siltä väliltä. Meillä on sinulle oikea ratkaisu.

Meillä, ja alalla, on myös standardit. Tietty taso, vähimmäisvaatimus, jota emme koskaan laske. Tämä vähimmäistaso määritellään selkeästi standardissa EN13724, joka sisältää paljon tietoa. Lyhykäisyydessään tämä standardi voidaan kuitenkin tiivistää seuraavaan:

  1. laatikkoon tulisi mahtua C4-kokoinen kirjekuori ilman että sitä tarvitsee taittaa
  2. laatikon tulisi olla lukittava ja turvallinen
  3. laatikon ei tulisi päästää vettä sisään sateen tai muun kosteuden seurauksena enempää kuin maksimissaan 1% tilavuudestaan.

Tämän lisäksi PLFI takaa, että tuote on vankkarakenteinen, valmistettu laadukkaista osista ja materiaaleista, toimii hyvin ja näyttää hyvältä. Teemme myös vuosittain tehdaskäyntejä, joilla varmistamme, että liiketoiminta on terveellä pohjalla ja että terveys- ja turvallisuusvaatimuksia noudatetaan. Yleisesti ottaen teemme yhteistyötä ainoastaan eurooppalaisten tehtaiden ja valmistajien kanssa.

H300-2 postilokerikko
(Vastaavat Bobi DAD 220 postilokerikko)

Tuotevalikoimamme – samankaltaiset/vastaavat kuin Bobi / DAD -postilokerikot

Kuten Bobin kaltaisen toimittajan tapauksessa odottaa saattaakin, heidän DAD-postilokerikkovalikoimansa täyttää standardin EN13724 vaatimukset, aivan kuten meidänkin tuotteemme. Tämä eurooppalainen normi on johtanut alla laajalti hyväksyttyihin vakiokokoihin. Yleisin koko monimuotoisilla ja tiheästi asutuilla asutusalueilla ovat H300-1 ja DAD 110 – 300 x 110 x 375/380mm (leveys, korkeus, syvyys).

Tästä yksiköstä/sen mitoista on tullut alan enemmän tai vähemmän pakollisesti noudatettava standardi – keskitettyjen postinjakelujärjestelmien käyttämä laatikkokoko.

Koska kyseessä on moduulimitoitettu postilaatikko, valikoima sisältää myös suurikokoisempia yksiköitä: 300 x 220 x 375/380mm – H300-2 ja DAD 220; ja 300 x 330 x 375/380mm – H300-3 ja DAD 330.

Muita valikoimien välisiä samankaltaisuuksia

Laatikoillamme on muitakin yhteisiä ominaisuuksia kuin mitat. Myös DADin valmistamat Bobi-postilokerikot käyttävät 100% polyesterijauhemaalausta ja tukeutuvat RAL Classic -maalivalikoimaan. Tällaisia ovat myös PLFI-laatikot.

DAD-postilokero on saatavilla myös yhteensopivana Abloy Classic CL100 -lukon kanssa, ja se toimitetaan joko lukon kanssa tai ilman lukkoa. Sama ominaisuus on saatavilla PLFI:n H300-1, H300-2 ja H300-3 postilaatikoihin.

Saatavuus sekä toimitusajat ovat myös samanlaiset, noin 4 – 5 viikkoa, ominaisuuksista riippuen.

H300-1 postilokerikko
(Vastaavat Bobi DAD 110 postilokerikko)

Vive le difference! PLFI est magnifique!

Bobi- ja PLFI-valikoimien välillä on myös eroja samankaltaisesta ulkonäöstä huolimatta.

Selvin ero on todennäköisestikin kustannus. Emme voi taata sataprosenttisesti, että EN13724-vaatimukset täyttävä postilaatikkovalikoimamme on halvempi kuin Bobin, mutta olemme varmoja, että suurin osa DAD-postilaatikkovalikoimamme H300 sarjaan kuuluvista tuotteista ovat halvempia.

Toinen ero on tarjolla olevissa pintakäsittelyissä. Yli 200 erilaisen RAL Classic -valikoiman tarjoaman pintakäsittelyn lisäksi voimme tarjoat myös minkä tahansa saatavilla olevasta 1625:stä RAL Design -pintakäsittelystä, jos vaatimuksesi sattuisivat olemaan hieman erikoisemmat.

Tarjoamme myös Luokan 0 maalipintoja, jotka estävät koko pinnaltaan tulen leviämistä. Tämä pintakäsittely täyttää normin BS476 (Osat 6 & 7) vaatimukset – joiden laajalti, vaikkakaan ei automaattisesti, katsotaan vastaavan normin EN13501-1 luokkaa B: savunmuodostusta ja palavien pisaroiden muodostumista koskevat rajoitukset.

Ja lopuksi PLFI voi ylpeillä laajalla tuotevalikoimalla. Itsenäisenä toimijana voimme tarjota ratkaisuja Euroopan suurilta ja pieniltä valmistajilta. Olitpa sitten etsimässä erikoispintakäsittelyä, takaa tyhjennettäviä yksiköitä, jotka on asennettu lasioviseen etupaneeliin tai yksikköä mittatilausmitoilla, PLFI voi auttaa sinua projektissasi.

Ota meihin yhteyttä jo tänään

Tarvitsetko apua? Ota meihin yhteyttä jo tänään sähköpostilla tai puhelimella ja autamme sinua mielellämme. Sähköpostitiedustelut voi lähettää osoitteeseen info@postilaatikot.fi tai voit soittaa numeroon +358 (0)40 775 0358. Olemme täällä sinua varten.

H300 tekniset tiedot

Lataa pdf (242kb)

H300 postilokerikot tekniset mitat